Vierailijalle

Voit osallistua laneille hankkimalla konepaikan tai vieraslipun. Huomaathan kuitenkin, että turnaukset ovat tarkoitettuja vain konepaikan lunastaneille. Annathan myös pelirauhan muille tapahtuman kävijöille. Kaikki tapahtuman säännöt koskevat myös vierailijoita.

Lanittaja – mitä mukaan?

Tietokone ja näyttö

Todennäköisesti tulet tarvitsemaan näitä.

Kaikki tarvittavat johdot + RJ45 verkkokaapeli väh. 10m

Mitä tulee johtoihin, kannattaa napata mukaan mieluummin vähän liian pitkä kuin liian lyhyt.

Näppäimistö, hiiri, hiirimatto, kuulokkeet (Ei omia kaiuttimia!)

Suosimme kuulokkeiden käyttöä taataksemme pelaajille pelirauhan. Ethän siis tuo omia kaiuttimia, jotta kaikilla on mahdollisuus keskittyä peliinsä sen vaatimalla intensiivisellä tavalla.

Jatkojohto 2-3 pistokkeella

Koska konepaikoilta löytyy vain yksi pistoke, kannattaa ottaa mukaan oma jatkoroikka. Kahdella pistokkeella saa koneeseen ja näyttöön sähköt, kolmanteen saa vaikka puhelimen laturin.

Käyttöjärjestelmän ja pelien asennusmediat + ajurit

Windows osaa taitavasti alkaa temppuilla juuri silloin, kun sitä vähiten toivoisi. Ei ole huono idea varautua asentamaan kone uusiksi tarpeen niin vaatiessa.

Puhelin ja laturi

Harvan älypuhelimen akku kestää läpi viikonlopun yhdellä latauksella. Jonkinlainen laturi tulee luultavasti tarpeeseen.

Makuupussi, patja ja tyyny

Nukkuminen on mukavaa – myös laneilla. Torkkujen jälkeen jaksaa kummasti paremmin, eikä pelaaminenkaan ala maistua puulta. Jotta ei tarvitse nukkua pöydän alla, tarjoamme tarkoitukseen soveltuvat lepotilat. Kannattaa siis muistaa tuoda jonkinlainen pehmeä alusta nukkumiseen.

Vaihtovaatteet ja hygieniavälineet

Kaikkien tapahtumassa kävijöiden yleisen viihtyvyyden vuoksi vaihtovaatteet ovat erittäin toivottuja. Viikonlopun aikana on mahdollisuus suihkussa käymiseen. Hammasharja, saippua yms. kannattaa muistaa tuoda omasta takaa. 

Omat eväät

Järjestämme kaikille haluaville yhteisiä pitsatilauksia (infotiskillä tarkempaa tietoa). Tapahtumapaikalla on myös mikrolla varustettu talousnurkkaus omien eväiden lämmittämiseen. Juomat sekä pikkupurtava aterioiden välille täytyy jokaisen osallistujan tuoda itse.

Tapahtumassa

Saapuessasi tapahtumaan, toimi tässä järjestyksessä:

1. Ilmoittaudu paikallaolevaksi infotiskillä. Muistathan ottaa mukaan käteistä, sillä maksua ei valitettavasti voi maksaa kortilla.

2. Hae tietokoneesi ja muut tavarat sisälle.

3. Siirry konepaikallesi ja laita kaikki pelikuntoon.

4. Pidä hauskaa!

Tapahtuman yleiset säännöt

  • Jokainen KamkGamefestin osallistuja ja järjestäjä on itse velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot toiselle osapuolelle.
  • Alkoholin, päihteiden, vaarallisten aineiden, räjähteiden, terä- ja tuliaseiden sekä muiden vastaavien tuonti ja hallussapito tapahtumassa on ehdottomasti kielletty.
  • Emme vastaa osallistujien tavaroiden säilytyksestä, pidäthän varmuuden vuoksi tavaroitasi silmällä!
  • Yleinen asiaankuulumaton muita häiritsevä toiminta on kielletty.
  • Tekijänoikeuksia rikkovan materiaalin levittäminen KamkGamefestin verkkoa käyttäen on kielletty.
  • Kaikki varkaudet ilmoitetaan poliisille.
  • KamkGamefestin järjestäjät voivat ottaa tapahtumasta valo- ja videokuvaa yleisellä tasolla.
  • KamkGamefestin järjestäjät pidättävät oikeuden sääntöjen muutoksiin.
  • Tapahtuma on päihteetön.
  • Varaamme oikeudet takavarikoida lailla kielletyt aineet ja esineet sekä poistaa häiriköt ja muut epäilyttävät henkilöt tapahtumasta. Tapahtumasta poistetuille ei palauteta konepaikkamaksua.