Osallistujalle

Viikonloppuun toiminnantäyteistä peliviihdettä

Jotta pääset tapahtumaan turvallisesti, suosittelemme, että otat kaikki olennaiset mukaasi ja varmistat, että tietokoneesi on valmiina turnaukseen.

Pelimateriaalien pakkaaminen

– Tietokone ja näyttö

– Kaikki tarvittavat kaapelit + RJ45 ethernet-kaapeli, vähintään 10 m pitkä

– Näppäimistö, hiiri, hiirimatto ja kuulokkeet.

– Jatkojohto (virta), jossa 2-3 paikkaa.

– Päivitä ohjaimet ja käyttöjärjestelmä etukäteen

– Halutessasi voit tuoda oman pelituolin.

– Välipaloja ja juomia, jos haluat.

 

Jos laitteidesi yhdistämisessä on ongelmia, meillä on henkilökuntaa, joka voi auttaa sinua. Pyydämme sinua tarkistamaan ohjelmiston palomuurin ennen tapahtumaan tuloa varmistaaksesi, ettet tuo mukanasi haittaohjelmia laitteellasi. Ole hyvä ja tee toimenpiteet tietokoneesi suojaamiseksi – järjestelmäpäivitys, virustorjuntaohjelmisto, palomuuri käytössä ja päällä.

 

Henkilökohtaisten tavaroiden pakkaaminen
Suosittelemme tuomaan:
  • Vaihtovaatteet, mieluiten mukavat, koska istut useita tunteja, ja lämpimät, koska yöllä lämpötilat normaalisti laskevat.
  • Nukkumisasut, jotta voit levätä mukavasti (makuupussi, tyyny, matto ja korvatulpat)
  • Hygieniavälineet, kuten hammasharja, hammastahna, henkilökohtaiset hygieniatuotteet, deodorantti ja kylpypyyhe.
  • Halutessasi voit pehmustaa tuolin myös tyynyllä.
  • Kipulääkettä, sillä päänsärky voi iskeä.
  • Puhelimen laturi
  • Taskulamppu
  • Vain käteinen, jos maksu on tarpeen.

 

Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle turvallisimman tapahtuman, joten hygienia ja turvallisuus ovat etusijalla. Käsidesiä on saatavilla eri paikoissa tapahtumapaikan kautta. Pyydämme, jos tunnet olosi huonoksi, älä osallistu tapahtumaan ja ilmoita siitä meille – mahdollisuus osittaiseen tai kokonaiseen rahojen palautukseen (?)

 

Tapahtumaetiketti hauskaa pelitunnelmaa varten

Päätavoitteemme on toivottaa sinut tervetulleeksi nauttimaan 72 tunnin ajan viihdyttävästä ja nautinnollisesta kokemuksesta, joten ole kunnioittava kollegoillesi. Olemme tietoisia tarjoamastamme monipuolisesta ympäristöstä, joten pidä avoin ja ystävällinen asenne muita kohtaan. Ole vastuussa omasta omaisuudestasi ja sinulle tarjotusta tilasta.

Gamefestia koskevat kaikki Suomen lait, mukaan lukien tekijänoikeuslait, huumelait ja yleisen turvallisuuden lait. Älä tuo mukanasi kiellettyjä esineitä (esim. minkäänlaisia aseita, räjähteitä, alkoholia, laittomia huumeita, savukoneita ja suuria kaiuttimia); älä harjoita ohjelmistopiratismia; älä vahingoita tapahtuman asianmukaisuutta; Älä katso julkisesti häiritsevää materiaalia tapahtuman aikana; älä valokuvaa tai tallenna muita ilman lupaa; Älä harjoita myyntiä tapahtuman aikana; älä koske tai kerää muiden materiaalia ilman lupaa.

Näiden sääntöjen noudattaminen mahdollistaa miellyttävän ja turvallisen vierailun. Jos et noudata näitä sääntöjä, sinua pyydetään valitettavasti poistumaan tapahtumasta. Ostamalla lipun ja saapumalla tapahtumapaikalle hyväksyt nämä säännöt ja toimit niiden mukaisesti.

Tapahtumasta poistuminen

Turvallisen ja helpon ulospääsyn takaamiseksi tapahtuman päätyttyä pura varusteesi, tarkista jätitkö käyttämäsi tilan puhtaaksi ja otitko kaiken mukaasi. Jos tarvitset apua, voit kysyä keneltä tahansa tapahtuman jäseneltä.